Bouman Inspecties

Over ons

Bouman Inspecties is gevestigd in Assen, en voert door geheel Nederland NEN(-EN) keuringen uit. Wij komen bij u op locatie of keuren uw apparaten of machines bij ons in de werkplaats. Onze keurmeesters zijn gecertificeerd om de noodzakelijke keuring van uw apparaat te mogen uitvoeren. Zij beschikken over zeer nauwkeurige meetapparatuur om de keuring naar behoren te kunnen uitvoeren. Als tijdens de keuring blijkt dat een kleine reparatie nodig is kan deze vaak direct door de keurmeester worden uitgevoerd.

Raadpleeg de informatie over uw apparaten en machines in onze app

In onze app kunt u snel zien welke apparaten en machines binnen uw bedrijf door ons zijn gekeurd. In de bijgevoegde keurrapporten leest u de bevindingen van de keurmeester en ziet u direct op welke datum het apparaat of de machine is gekeurd. Deze informatie is uiteraard alleen in te zien door personen die over de juiste inlog gegevens beschikken. Andere klanten van Bouman Services hebben vanzelfsprekend geen inzicht in de resultaten van de keuring van apparaten of machines van uw bedrijf.

Een betrouwbaar adres voor NEN-EN keuringen

Bouman Services is hét adres voor

  • Keuring van elektrische arbeidsmiddelen
  • Keuring van rolsteigers en -onderdelen
  • Keuring van valbeveiliging en harnassen
  • Keuring van trappen en ladders

Wilt u een keuring laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 15 11 35 41 of gebruik het contactformulier op de website. U kunt uiteraard ook bij ons terecht als u vragen heeft over het laten uitvoeren van NEN(-EN) keuringen en de  wettelijke eisen die hiervoor gelden. Wij geven u graag deskundig advies.

U bent bij Bouman Inspecties aan het juiste adres voor:

Keuring elektrische arbeidsmiddelen, Keuring van rolsteiger onderdelen, Valbeveiliging en harnassen, Keuren trappen en ladders,